Werken
in het

Mooi Leven
Huis in
Bennekom
Vind het Mooi Leven samen uit

De ontdekkingsreis is al begonnen

Zes jaar geleden begon onze droom. Nu staat er een huis dat bijna klaar is. Het eerste           Mooi Leven Huis van Nederland.

Een Mooi Leven Huis is veel meer dan één huis. Het zijn eigenlijk 27 thuizen voor      27 gezinnen. Elk met een eigen gezinskarakter. Een 'thuis' dat iedere bewoner met zich meebrengt. 

Mooi Leven gaat over leven én zorg. Samen gaan gezin en begeleider ontdekken hoe we Mooi Leven waarmaken. Zo kan onze droom werkelijkheid worden. En kunnen onze kinderen echt leven zoals we zelf ook willen leven.

Word jij onderdeel van het Mooi Leven Gezin?

Eline

"Echt een kans om een tweede thuis te creëren"

Evelyn

"Wil je samen met mij mooie momenten creëren"

Lee

"Ik bouw een Mooi Leven Huis"

Robbert

"Ik wil lekker veel buiten zijn"

Jade

"Een uitdaging en spannend om samen mooi leven vorm te geven"

Nathalie

"Als je Nathalie goed kent, heb je er een vriendin bij, voor je hele leven"

Noël

"Mag ik dan wel komen koffie drinken. Nee!"

Shanti

"Eenmaal binnen wil je nooit meer weg"

Een initiatief van ouders ondersteund door Philadelphia.

Ouders en Philadelphia verbonden in een gelijkwaardige samenwerking. 

Je komt in dienst van Philadelphia. Net als wij ouders, wil jij  je volledig inzetten voor de bewoners, wetend dat verder alles goed geregeld is. 

Pak je vak en creeër Mooi Leven.
Werken in het Mooi Leven Huis Bennekom.

Het Mooi Leven Huis in Bennekom. Een nieuw huis vol levensverhalen van bewoners en hun gezin, vrijwilligers en begeleiders. Unieke verhalen die je durft te delen met elkaar. Dat vraagt begrip, inlevingsvermogen en goed naar elkaar kunnen luisteren. Uiteindelijk zorgen we samen voor een hechte leefgemeenschap om zo Mooi Leven te creëren en samen te beleven!

Een huis met een nieuwe visie op zorg en leven. Een spannend avontuur! Gelijkwaardigheid en verbinden staan hoog in ons vaandel. De bekende manier van zorg verlenen ligt achter ons. Je beweegt mee in het leefritme van de bewoner en zijn gezin. Dat maakt ons samen waardevol. Samenleven en -werken krijgt dan een nieuwe betekenis.

Wie zoeken wij?

In het Mooi Leven Huis wonen straks 27 bewoners met een (ernstig) meervoudige beperking. Met de gezinnen van deze bewoners zoeken wij mensen die bij ons willen komen werken.  Niet alleen mensen met een afgeronde opleiding in de zorg. Maar ook mensen met affiniteit voor de zorg, mensen die het willen leren. Je geeft de bewoners een leven zoals jij dat zelf ook zou willen leven! Spreekt dit je aan? Dan zoeken wij jou.

Wie ben jij?

In het Mooi Leven Huis werken vraagt durf en nieuwsgierigheid. Stel je open voor een andere kijk op het leven van onze kinderen. Breng je talenten naar buiten en laat zien wie jij bent. Iemand die het kind wil begrijpen en wil begeleiden in de kring van zijn gezin. Je bent flexibel en kunt snel schakelen. Wij zoeken jou als jezelf. Een open en eerlijk mens. Je wilt ontdekken en verbinden. Je bent een betrouwbare partner voor ouders en kinderen, voor broers en zussen en voor je collega’s. Je bent nieuwsgierig en gaat met ons de uitdaging aan om samen het perspectief van Mooi Leven te leven met onze bewoners en hun gezin. Door jezelf te laten zien zoals ook zij zich aan jou zullen laten zien. Ben jij die unieke persoon?

Wat bieden wij?

Een bijzonder avontuur. Samen Mooi Leven voor onze bewoners en hun gezinnen vormgeven. Voldoende ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Faciliteiten om gezond en fit te blijven: van workshops tot coaching. Een salaris conform de cao-gehandicaptenzorg en een toeslag voor onregelmatig werken. De omvang van je aanstelling gaan we in overleg vaststellen. Je krijgt eerst een contract voor bepaalde tijd. Als het van beide kanten werkt en past gaan we samen verder voor onbepaalde tijd. We starten met het wonen en leven in het Mooi Leven Huis in het voorjaar van 2020.

Solliciteer en wordt onderdeel van het Mooi Leven Team

Wil je met ons mee doen? Laat het ons dan weten.  Meld je aan voor de sollicitatiebijeenkomst voor 25 januari. Vul de gevraagde gegevens in, motiveer waarom je met ons mee wilt doen. En heb een eerste ontmoeting met ouders en je mogelijk nieuwe collega’s. Hiervoor word je apart uitgenodigd.

Stichting Mooi Leven Huis Ede
Lutulistate 25
6716NP Ede

0318 62 48 35
info@mooilevenhuisede.nl
www.mooilevenhuisede.nl

Bank: NL74RABO0310543738

rsin: 8564.10.640

Sinds 1 januari 2017 heeft Stichting Mooi Leven Huis Ede de Anbi-status.

info@mooilevenhuisede.nl