Werken
in het

Mooi Leven
Huis in
Bennekom
Vind het Mooi Leven samen uit

De ontdekkingsreis is al begonnen

Zes jaar geleden begon onze droom. Nu staat er een huis dat bijna klaar is. Het eerste           Mooi Leven Huis van Nederland.

Een Mooi Leven Huis is veel meer dan één huis. Het zijn eigenlijk 27 thuizen voor      27 gezinnen. Elk met een eigen gezinskarakter. Een 'thuis' dat iedere bewoner met zich meebrengt. 

Mooi Leven gaat over leven én zorg. Samen gaan gezin en begeleider ontdekken hoe we Mooi Leven waarmaken. Zo kan onze droom werkelijkheid worden. En kunnen onze kinderen echt leven zoals we zelf ook willen leven. Word jij onderdeel van het Mooi Leven Gezin?                                                                                                                       We zoeken;

Verpleegkundige

Begeleider nachtzorg

Begeleider

Eline

"Echt een kans om een tweede thuis te creëren"

Evelyn

"Wil je samen met mij mooie momenten creëren"

Lee

"Ik bouw een Mooi Leven Huis"

Robbert

"Ik wil lekker veel buiten zijn"

Jade

"Een uitdaging en spannend om samen mooi leven vorm te geven"

Nathalie

"Als je Nathalie goed kent, heb je er een vriendin bij, voor je hele leven"

Noël

"Mag ik dan wel komen koffie drinken. Nee!"

Shanti

"Eenmaal binnen wil je nooit meer weg"

Een initiatief van ouders ondersteund door Philadelphia.

Ouders en Philadelphia verbonden in een gelijkwaardige samenwerking. 

Je komt in dienst van Philadelphia. Net als wij ouders, wil jij  je volledig inzetten voor de bewoners, wetend dat verder alles goed geregeld is. 

Mooi Leven Huis Bennekom zoekt verpleegkundigen, begeleiders nachtzorg en begeleiders met DURF

Het Mooi Leven Huis in Bennekom.
Een nieuw huis vol levensverhalen van bewoners en hun gezin, vrijwilligers en begeleiders. Unieke verhalen die je durft te delen met elkaar. Dat vraagt begrip, inlevingsvermogen en goed naar elkaar kunnen luisteren. Uiteindelijk zorgen we samen voor een hechte leefgemeenschap om zo Mooi Leven te creëren en samen te beleven!
Een huis met een nieuwe visie op zorg en leven. Een spannend avontuur! Gelijkwaardigheid en verbinden staan hoog in ons vaandel. De bekende manier van zorg verlenen ligt achter ons. Je beweegt mee in het leef ritme van de bewoner en zijn gezin. Dat maakt ons samen waardevol. Samen leven en -werken krijgt dan een nieuwe betekenis.

Wie zoeken wij?

In het Mooi Leven Huis wonen straks 27 bewoners met een (ernstig) meervoudige beperking. Met de gezinnen van deze bewoners zoeken wij gediplomeerde Verpleegkundige. Begeleider nachtzorg en Begeleiders die bij ons willen komen werken. Je geeft de bewoners een leven zoals jij dat zelf ook zou willen leven! Spreekt dit je aan? Dan zoeken wij jou.

Verpleegkundige bij het Mooi Leven Huis?

Als verpleegkundige deel je je verpleegtechnische kennis. Help jij ons met het vormgeven van de triagefunctie van de verpleegkundige? Je expertise hierin kunnen we goed gebruiken in de uitrol hiervan binnen het team. Je bent BIG geregistreerd en in het bezit van verpleegkundige niveau 4 of niveau 5 diploma.

Begeleider nachtzorg bij het Mooi Leven Huis?

Als vaste wacht ben je gedurende de nacht verantwoordelijk voor de zorg van de bewoners.  Je geeft de bewoners de benodigde zorg en verricht zo nodig verplegende en verpleegtechnische handelingen. Je zorgt voor de benodigde rust en veiligheid. Daarnaast verricht je in overleg werkzaamheden als controle medicatie en z.n. lichte huishoudelijke werkzaamheden.  

Begeleider bij het Mooi Leven Huis?

De bewoner staat voor jou centraal. Je volgt het ritme van de bewoners en geniet als zij genieten. Je werkt methodisch, op basis van de hulpvraag en het ondersteuningsplan. Je draagt vanuit je  professionele deskundigheid bij aan de borging en verbetering van de kwaliteit van de zorgverlening aan de bewoners. Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding op het gebied van zorg en welzijn  

Wat bieden wij?

Een bijzonder avontuur. Samen Mooi Leven voor onze bewoners en hun gezinnen vormgeven. Voldoende ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Faciliteiten om gezond en fit te blijven: van workshops tot coaching. Een salaris conform de cao-gehandicaptenzorg en een toeslag voor onregelmatig werken. De omvang van je aanstelling gaan we in overleg vaststellen. Je krijgt eerst een contract voor bepaalde tijd. Als het van beide kanten werkt en past gaan we samen verder voor onbepaalde tijd. We starten met het wonen en leven in het Mooi Leven Huis in juni 2020. 

Solliciteer en wordt onderdeel van het Mooi Leven Team

Kijk waarom Judith koos voor het Mooi Leven Huis. 

Stichting Mooi Leven Huis Ede
Lutulistate 25
6716NP Ede

0318 62 48 35
info@mooilevenhuisede.nl
www.mooilevenhuisede.nl

Bank: NL74RABO0310543738

rsin: 8564.10.640

Sinds 1 januari 2017 heeft Stichting Mooi Leven Huis Ede de Anbi-status.

info@mooilevenhuisede.nl