Sleutels van de groepen Bos en Weiland uitgereikt aan de bewoners

Op woensdag 20 mei hebben de eerste bewoners van het Mooi Leven Huis de sleutel van hun studio ontvangen. Vanwege de Coronacrisis was het niet mogelijk om hier een gezamenlijk en feestelijk moment van te maken, maar de medewerkers waren er toch in geslaagd om hier voor de ouders en bewoners een persoonlijk en bijzonder moment van te maken.
 
Vanwege intelligente lock down van de afgelopen twee maanden is de start van de bewoning van het Mooi Leven Huis een maand uitgesteld en starten en in juli maar twee van de drie groepen. De groepen ‘Bos’ en ‘Weiland’ hebben nu hun sleutel ontvangen. Een deel van de bewoners was zelf aanwezig om de sleutel in ontvangst te nemen en konden daarna het lint voor hun studio doorknippen. Zij waren heel erg enthousiast en blij met hun nieuwe huis. De gezinnen van deze twee groepen kunnen nu aan de slag met klussen en inrichting van de studio.
 
De groep ‘Heide’ gaat in september wonen en zij ontvangen ook hun sleutel een aantal weken daarvoor. Ook voor hen zal er straks een warm welkom zijn. Misschien nog wel een beetje extra omdat hun ‘buren’ er dan ook zijn om hun te verwelkomen. De komende weken is er nog veel doen en er moet nog steeds rekening gehouden worden met het Coronavirus. Het enthousiasme van de nieuwe bewoners en medewerkers zorgt ervoor dat we deze uitdagingen samen aan kunnen. Dat is Mooi Leven.

Stichting Mooi Leven Huis Ede

Bezoekadres: Langhoven 4, 6721SR Bennekom, 0318 28 00 04.

Postadres: Lutulistate 25
6716NP Ede, 0318 62 48 35.

info@mooilevenhuisede.nl
www.mooilevenhuisede.nl

Bank: NL74RABO0310543738

rsin: 8564.10.640

Sinds 1 januari 2017 heeft Stichting Mooi Leven Huis Ede de Anbi-status.

info@mooilevenhuisede.nl